Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Pályázatok

Termék részletek


9335/059 TEA KÉSZLET 15R.

9335/059 TEA KÉSZLET 15R.
 • 9335/059 TEA KÉSZLET 15R.
 • 9335/059 TEA KÉSZLET 15R.
 • A készlet 9 részes, tartalma:
  6 db teacsésze + alj,

  1 db cukordoboz fedővel,

  1 db teatej / citomlé kiöntő,

  1 db teakanna.

  A búzavirágos kollekció méltán közkedvelt a Zsolnay márkát értők körében. Az eredeti búzavirágos dekoráció a XIX. század végén került piacra, a híres tervező Istókovics Károlyné egy újabb óvilági remekművet adaptált. Jelenleg is a Zsolnay egyik legkedveltebb motívuma. A készlet tervezője, Istókovics Károlyné több mint 60 évig dolgozott a Zsolnay gyárban. Számos ma is kedvelt motívum született munkájának eredményeként. Legutolsó munkái között szerepel a ma már széles körben ismert Tavasz készletkollekció is. A tervező kezei alatt szinte megelevenednek a virágok és árasztják ódon illatukat a mába.

  Remek összhatást ér el a hideg kék szín átölelve a barna szín meleg árnyalataival és mindez a 24 karátos kézzel festett arany szegéllyel átfűzve. A hideg tapintású porcelán szinte életre kel…

  A készlet-kiegészítők nagy választéka mellett számos díszárun – vázán, kaspón, tálon, stb. – ugyancsak megjelenik a búzavirág díszítés, így a készletek ízlés szerint folyamatosan bővíthetőek, kiegészíthetőek.
 • Cikkszám
  13562201
Webáruház készítés